Hamburguesa de patata i espinaca

Hamburguesa de patata i espinaca

febrero 12, 2020 Uncategorized 0

Informació sobre la recepta:

Temps: 60 minuts aproximadament

Quantitat: 8 hamburgueses

Preparació:

Pela les patates, talla-les en trossos i posa-les a bullir en una olla.  Pica els alls i la ceba i sofregeix en una paella amb una mica d’oli d’oliva fins que estiguin lleugerament daurats.  

Quan les patates estiguin cuites, escorre i posa-les en un bol.  Machácalas amb una cullera de fusta fins que quedi un puré.  Afegeix a l’bol el sofregit anterior, els espinacs trossejats, 1 chorri- to d’oli, 8 cullerades de pa ratllat, l’orenga, el pebre, l’alfàbrega, l’all en pols, la sal i remou molt bé fins que tots els ingredients quedin  totalment integrats.  

Agafa una porció de la massa amb les mans, dóna-li forma de fam burgès i rebózala sobre un plat amb pa ratllat.  Repeteix aquest pas fins que acabis amb tota la massa i posa les hamburgueseria ses al congelador al menys 30 minuts perquè agafin cos.  

Per a la salsa de iogurt: posa en un bol el iogurt, el suc de llimona, la menta, dos grans d’all picats, una cullerada d’oli d’oliva, mitja culleradeta de sal i barreja bé.  

Només queda fregir les hamburgueses fins que es daurin per ambdós costats i muntar les hamburgueses amb els teus extres favorits 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas