Formatge Cheddar Vegà

Formatge Cheddar Vegà

febrero 18, 2020 Uncategorized 1

Informació de la recepta:

Temps: 30 minuts

Quantitat: 400 grams

Preparació:

Posa els anacards en remull la nit anterior.  Si no, pots germans virlos en un pot durant 5-10 minuts.

Cou les pastanagues i la patata en una olla fins que estiguin toves.  Escorre i reserva.  

En una paella, posa una cullerada d’oli d’oliva i pocha les cebes tendres prèviament tallades (nosaltres no fem servir les fulles verdes).  

Un cop tenim tots els ingredients llestos, posar-los en el got de la batedora i afegeix el llevat nutricional, la llet de soja, la resta de l’oli d’oliva, el suc de llimona i la sal.  Tritura bé fins que quedi una crema homogènia i llest!

Una respuesta

  1. […] Un cop llest, nosaltres ho servim amb la nostra recepta de formatge cheddar al centre  […]

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas