Ratatouille

Ratatouille

febrero 18, 2020 Uncategorized 0

Informació de la recepta:

Temps: 1 hora i 30 minuts

Quantitat: per a 2 persones

Preparació:

Renta bé les verdures ja que aniran totes amb la pell excepte el bo- niato.  

Talla-les a rodanxes fines d’uns 5 mm amb un ganivet o una mandolina.  L’avantatge de la mandolina és que et agilitarà molt el procés i tallarà totes les rodanxes de el mateix gruix.  

Preescalfa el forn a 180 °.  

Salpebra les rodanxes i col·loca-alternades en un motlle rodó do per forn.  Un cop hagis acabat de col·locar-les en cercle, barreja en un got l’oli d’oliva i les hiernas provençals i s’aboca per sobre de les rodanxes.  

Fica el motlle a forn i deixa que les verdures es facin durant una hora aproximadament i vés amb compte que no es cremin per dalt.  Per a això, pots cobrir el motlle amb paper d’alumini o ajustar la calor de l’forn únicament per sota.  

Un cop llest, nosaltres ho servim amb la nostra recepta de formatge cheddar al centre 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas