Coliflor a la taronja

Coliflor a la taronja

febrero 19, 2020 Uncategorized 0

Informació de la recepta:

Temps: 60 minuts

Quantitat: 2/3 persones

Preparació:

En un bol, barreja la farina, una cullerada de maizena, la llevats ra, la sal i 3/4 de tassa d’aigua. Remulla les branquetes de coliflor a la massa anterior fins que quedin totalment cobertes.

En un altre bol, fes el pa ratllat i el coco ratllat i barreja.  Una a una, cobreix les branquetes de coliflor amb aquesta barreja i reserva.  

Escalfa una paella amb l’oli d’oliva.  Un cop estigui calent, col·loca la coliflor i cuina fins que estigui daurada, donant-li volta cada dos minuts aproximadament.  Quan la coliflor estigui ja daurada, posa-la en un colador perquè s’escorri l’excés d’oli.  

Per al glacejat: troba a una paella el suc de les dues taronges, una cullerada de ratlladura de taronja, el xarop d’atzavara, la salsa de soja, el vinagre i dues cullerades d’aigua. Barreja i cuina a foc lent durant 3-4 minuts fins que començi a bullir i apaga el foc.

Barreja dues cullerades de Maizena i 4 cullerades d’aigua.  Afegeix a la paella amb el glacejat i remou fins que espesseixi.  

Afegeix la coliflor a el glacejat i barreja bé.  Decora amb llavors de sèsam i gaudeix abans que es refredi

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas