Moniato morat amb salsa iogurt

Moniato morat amb salsa iogurt

febrero 25, 2020 Uncategorized 0

Informació sobre la recepta:

Temps: 45 minuts

Quantitat: per a 2 persones

Preparació:

Per al moniato: pela el moniato i talla-ho en tires. Posa-ho al forn (preescalfat a 180 °) i deixa que es asse durant 30 minuts. Posa abundant oli vegetal a la paella i, quan estigui calent, tira el moniato i fregeix fins que comenci a daurar-se. Posa sobre un paper absorbent per re- tirar l’excés d’oli.

Per a la salsa de iogurt: pica molt petits els alls i la menta i afegeix-los a un bol juntament amb el iogurt, l’oli d’oliva, el suc de llimona i la sal. Barreja bé i deixa reposar a la nevera mitja hora.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas