Cheescake de nabius

Cheescake de nabius

febrero 26, 2020 Uncategorized 0

Informació sobre la recepta:

Temps: 15 minuts aproximadament

Quantitat: 8 raccions

Preparació:

Per a la base: treu l’os als dàtils i la closca a les ametlles i nous.  Poseu-los en el got de la vatidora juntament amb 3 cucha- rades d’oli de coco, coco ratllat i la sal.  Tritura fins que quedi fi.  Posa la barreja en la base d’un motlle per a pastissos de- jandolo bé llis i atapeït.  

Per al farciment: tira al vas de batedora la resta de ingredients excepte els nabius i bat fins obtenir una crema molt suau.  Separa la meitat i reserva (això serà la part blanca).  Afegeix a la batedora els nabius i torna a batre.  

Aboca la barreja de nabius sobre la base (ja en el motlle) i la barreja blanc sobre la de nabius.  Posa el pastís al congelador i treu-20 minuts abans de servir.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir a la barra de herramientas